Детска комода Елиз, Елиз, бeлa + розово | Мебел Виденов
Елиз

Детска комода , бeлa + розово

Детска комода Елиз 1
Детска комода Елиз 2
Детска комода Елиз 1_thumb
Детска комода Елиз 2_thumb
12600 ден
7500 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L60 B72 H115 см.
Изградба и врати:
- ламинирана иверка, ПВЦ-рабови 2 мм.
Декор:
- розов
Механизми:
- шини за фиоки
Комодата Елиз е одличен додаток на креветчињата од нашиот каталог. Комодата е дизајнирана со пригодна табела за повивање и длабоки фиоки кои ви овозможуваат да ги чувате работите што ви се потребни во близина. Моделот е изработен од висококвалитетна ламинирана иверка за безбедност, рабовите се подебели и заоблени. Сите употребени материјали се безбедни за здравјето на луѓето. Производот се испорачува во силен и лесен пакет за носење со лесни упатства за инсталација. Сите елементи за поврзување и шемата на склопување се вклучени во сетот.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 120/66/10 см, тежина 28 кг.
Пакет 2: 95/66/10 см, тежина 24 кг.
 
 
Слични производи
Последно видени