Детски кревет Деос 1 + плакар + скали со фиоки, Деос 1, бела текстура + лајм | Мебел Виденов
Деос 1

Детски кревет + плакар + скали со фиоки , бела текстура + лајм

Детски кревет Деос 1 + плакар + скали со фиоки 1
Детски кревет Деос 1 + плакар + скали со фиоки 2
Детски кревет Деос 1 + плакар + скали со фиоки 3
Детски кревет Деос 1 + плакар + скали со фиоки 4
Детски кревет Деос 1 + плакар + скали со фиоки 5
Детски кревет Деос 1 + плакар + скали со фиоки 1_thumb
Детски кревет Деос 1 + плакар + скали со фиоки 2_thumb
Детски кревет Деос 1 + плакар + скали со фиоки 3_thumb
Детски кревет Деос 1 + плакар + скали со фиоки 4_thumb
Детски кревет Деос 1 + плакар + скали со фиоки 5_thumb
27600 ден
20900 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Креветот е погоден за двостран душек со големина од 80/190 см.
Не е неопходно е да се купи рамка за душек.
Димензии:
- кревет: L194 B86 H180 см.
- скали со фиоки: L45 B86 H138.5 см.
- плакар: L62 B50 H127.7 см.
Основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!  
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините.  Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во видот и својствата на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 6
Пакет 1: 199 / 91,5 / 3,5 см, тежина 36,2 кг.
Пакет 2: 143 / 86,5 / 7,5 см, тежина 44 кг.
Пакет 3: 135 / 99,5 / 5,5 см, тежина 32,5 кг.
Пакет 4: 196,5 / 41/5 см, тежина 18,5 кг.
Пакет 5: 142,5 / 43 / 7,5 см, тежина 23,5 кг.
Пакет 6: 144/87/5 см, тежина 31,2 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Деос 1 3100.00 ден. 1100.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не