Детски кревет Domek 2, Domek 2, бор + бело | Мебел Виденов
Domek 2

Детски кревет , бор + бело

Детски кревет Domek 2 1
Детски кревет Domek 2 1_thumb
33200 ден
27500 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Креветот е наменет за душек со големина 80/160 см.
Димензии:
- кревет: L164 B84 H180 см.
Материјали:
- ламинирана иверица
- цврсто дрво
Направете магична просторија за вашите деца со прекрасно убави детски кревети од серијата Domek. Создадете безбедно и здраво опкружување за тие да растат здрави, среќни и креативни. Креветот е изработен од високо квалитетни материјали со трајни и лесни за одржување на површините.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во видот и својствата на тапацирот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Оштетувања од ваков карактер нема да бидат прифатени за рекламација. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Domek 2 2100.00 ден. 600.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не