Детски кревет на спрат Dominik II + душек, Dominik II, бела + сина | Мебел Виденов
Dominik II

Детски кревет + душек 80/190 , бела + сина

Детски кревет на спрат Dominik II + душек 1
Детски кревет на спрат Dominik II + душек 1_thumb
44100 ден
Попуст: -35%
28400 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Кревет на спрат Dominik II со фиока.
Креветот вклучува душеци со големина од 80/190 см.
Димензии:
- кревет: L198 B87 H166
Материјали:
- ламинирана иверица
- декорација: бело + сино
Душеци:
- полиуретанска пена 7 см.
Создадете пријатна атмосфера и креативно опкружување за вашите деца со модерни и убави кревети. Изградете им безбедно и здраво опкружување во кое ќе пораснат здрави, среќни и креативни. Креветот е изработен од високо квалитетни материјали со издржливи и лесни површини за одржување, како и со високо квалитетни лепила за рабови, што гарантира издржливост и безбедност при употреба во согласност со барањата за создавање на безбедна околина.
ВНИМАНИЕ!
Не дозволувајте децата под 6 години да се качуваат на горниот кревет.
Користете ја скалата за да се качите и симнете од горниот кревет.
Не дозволувајте повеќе од едно лице да се искачи на горниот кревет за да избегне сериозни фатални повреди предизвикани од притискање или падови.
Опасност од задушување - Не закачувајте на кој било дел од креветот ништо што не е  фабрички направено да се користи со него; како пример (и не само) куки, ремени, торби, јажиња и облека.
Предвидете ја висината на таванот пред да изберете кревет на спрат.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во видот и својствата на тапацирот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Оштетувања од ваков карактер нема да бидат прифатени за рекламација.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Dominik II 2600.00 ден. 400.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не