Детски кревет Елза (без вкл. душек), Елза, бела + розева кожа | Мебел Виденов
Елза

Детски кревет , бела + розева кожа

Детски кревет Елза (без вкл. душек) 1
Детски кревет Елза (без вкл. душек) 2
Детски кревет Елза (без вкл. душек) 3
Детски кревет Елза (без вкл. душек) 1_thumb
Детски кревет Елза (без вкл. душек) 2_thumb
Детски кревет Елза (без вкл. душек) 3_thumb
17100 ден
11000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Кожен кревет Елза
Креветот е погоден само за еднострани душеци 120/200 см.
Не може да се користи механизам за подигнување на душекот.
Димензии:
- L128 B224 H105 см.
Материјал:
- еко кожа
Тапацир / пополнување:
- сунѓер, памучна волна, дополнителни материјали за тапацир
Конструкција:
- иверица
Со креветот на Елза, чудата на бајките се оживуваат во навистина примамлив предлог. Со оригиналниот модел ќе обезбедите удобен и мирен сон за вашето дете. Креветот е дизајниран за еднострани душеци со големина од 120/200 см, целосно украсен со висококвалитетна еко кожа со пријатно мазна површина.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 130/103/13 см., тежина 21 кг.
Пакет 2: 203/32/20 см., тежина 24 кг.
Пакет 3: 130/48/13 см., тежина 18 кг.
Слични производи
Последно видени