Наддушек Лео Класик, 164/210, Лео Класик, 164/200 | Мебел Виденов
Лео Класик

164/210, Наддушек , 164/200

Наддушек Лео Класик, 164/210 1
Наддушек Лео Класик, 164/210 1_thumb
6000 ден
5200 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 10 дена

Овозможува погодност и удобност за поздрав сон.
Дополнителниот душек Лео Класик е направен со јадро од полиуретанска пена Vitafoam (густина 25). Тоа е совршен додаток на вашиот душек. Се поставува врз душекот за да обезбеди дополнителна удобност за поздрав сон.
Овој душек Лео Класик има вкупна висина од 6 см.
Предности:
* обезбедува дополнителна удобност на вашиот душек
* дава подобра поддршка на 'рбетот. Совршен додаток на кој било тросед, софа кревет или стар, облечен душек.
* ја намалува напнатоста и добиената болка во рамената, грбот и колковите
* ја елиминира непријатноста од спиење од стариот душек
* ги намалува алергиските реакции на акрилни прашоци
* го штити душекот од влага и абење
* може да се превиткува, што го прави лесно пренослив
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. Поставете го душекот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
 
Број на пакувања: 1 (164/210)
Пакет 1: 164/210/6 см, тежина 9 кг.
Слични производи
Последно видени