Душек Боди Баланс, двостран 90/200, Боди Баланс, 90/200 | Мебел Виденов
Боди Баланс

90/200, Двостран душек , 90/200

Душек Боди Баланс, двостран 90/200 1
Душек Боди Баланс, двостран 90/200 2
Душек Боди Баланс, двостран 90/200 1_thumb
Душек Боди Баланс, двостран 90/200 2_thumb
12100 ден
Попуст: -34%
7900 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 10 дена

Душекот има тврдост под умерената.
Висина 20 см (+/- 1см)
Ексклузивна понуда од каталогот за мебел Виденов.
Двостран анатомски душек со мемориска пена и две различни страни на тврдост.
+ Подарок Перница за спиење при купување со големина 82/190, 90/200 и 120/200 см.
+ Подарок Перница за спиење - 2 парчиња, при купување со големина 140/200, 144/190, 164/190 или 160/200 см.
Структура и состав на душекот Боди Баланс.
Лицев материјал
  - хипоалергична, антистатична ткаенина, порабена со памучна волна
Структура
  - слој на пена за меморија
  - профилиран слој од полиуретанска пена за нега на тело
Структура и состав на перница за спиење
Исполнета со еластична пена, лицев плат од ватиран микрофибер изработена од фини влакна и мембрана за дишење.
Материјалите се издржливи на миење и сушење.
Иновативното решение во структурата на душекот Body Balance дава одлична ортопедија на моделот, што е изразено во обезбедување на најдобра можна поддршка за организмот. Со термочувствителен слој на мемориска пена се постигнува оптимална удобност, што се чувствува како моментална реакција на материјалот и прилагодување кон обликот на телото. Јадрото на душекот Body Balance комбинира два слоја полиуретанска пена со различни густини, што овозможува индивидуален избор на помека или потешка страна. Профилирањето на слоевите обезбедува и одржување на телото во правилна положба за време на спиењето и природна вентилација на јадрото, за да се обезбеди добра хигиена на употреба. Душекот Body Balance е достапен во ролирана верзија во пакет погоден за носење и транспорт.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред. Отворете го и одролајте го душекот пред крајниот рок наведен на пакувањето. Душекот за рамнотежа на телото го зема посакуваниот облик и големина 24 часа по одвикнувањето.При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1 (90/200)
Пакет 1: 90/40/40 см, тежина 27 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Боди Баланс 100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не