Душек Classic Bonnel, едностран 140/200, Classic Bonnell, 140/200 | Мебел Виденов
Classic Bonnell

Душек, едностран 140/200 , 140/200

Душек Classic Bonnel, едностран 140/200 1
Душек Classic Bonnel, едностран 140/200 2
Душек Classic Bonnel, едностран 140/200 3
Душек Classic Bonnel, едностран 140/200 1_thumb
Душек Classic Bonnel, едностран 140/200 2_thumb
Душек Classic Bonnel, едностран 140/200 3_thumb
19000 ден
Попуст: -35%
12300 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 10 дена

Душекот спаѓа во моделите со цврстина под умерената.
Висина на душекот 22 см (+/- 1см)
Состав на душекот
-Високо квалитетен текстил
- Обемна памучна волна
- Мека пена
- Spunbond
- Акупунктурен латекс филц
- Bonnell System
- Рамка од материјал од иглолисно дрво
- Табла од еластична пена
- Рамка од материјал од иглолисно дрво
Моделот Classic Bonnell е удобен едностран душек за кој не е потребна употреба на рамка за душек. Classic Bonnell е душек со сигурна конструкција и е погоден за монтирање на механизми за подигнување на кревети со рамка. Системот со пружини Bonnell System е направен за употреба и се докажал во технологијата која гарантира добра изведба на душекот. Ова е најчестиот систем во производството на душеци.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини/декори со оние на екранот на вашиот уред. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1 (140/200)
Пакет 1: 140/200/23 см, тежина 37 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Classic Bonnell 200.00 ден. 500.00 ден. 200.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени