Душек Classic пена, едностран 90/200, Classic пена, 90/200 | Мебел Виденов
Classic пена

Душек, едностран 90/200 , 90/200

Душек Classic пена, едностран 90/200 1
Душек Classic пена, едностран 90/200 2
Душек Classic пена, едностран 90/200 3
Душек Classic пена, едностран 90/200 1_thumb
Душек Classic пена, едностран 90/200 2_thumb
Душек Classic пена, едностран 90/200 3_thumb
12000 ден
Попуст: -32%
8100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 10 дена

Душекот спаѓа во моделите со цврстина под умерената.
Висина на душекот 19 см (+/- 1см)
Состав на душекот
-Високо квалитетен текстил
- Обемна памучна волна
- Мека пена
- Еластична пена
- Spunbond
- Рамка од материјал од иглолисно дрво
Модел Classic пената е удобен едностран душек, за кој не е потребна употреба на рамка за душек. Јадрото е целосно изработено од еластична пена. Classic пена е душек со сигурна конструкција и е погоден за поставување механизми за кревање на кревети со сандак. Неговите ортопедски својства помагаат во одржување на 'рбетот во правилна положба, што обезбедува целосна релаксација на телото.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини/декори со оние на екранот на вашиот уред. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1 (90/200)
Пакет 1: 90/200/19 см, тежина 15 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Classic пена 200.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени