Душек Cool Gel Мемори Хибрид, двостран 90/200, Cool Gel Мемори Хибрид, 90/200 | Мебел Виденов
Cool Gel Мемори Хибрид

90/200, Двостран душек , 90/200

Душек Cool Gel Мемори Хибрид, двостран 90/200 1
Душек Cool Gel Мемори Хибрид, двостран 90/200 2
Душек Cool Gel Мемори Хибрид, двостран 90/200 3
Душек Cool Gel Мемори Хибрид, двостран 90/200 1_thumb
Душек Cool Gel Мемори Хибрид, двостран 90/200 2_thumb
Душек Cool Gel Мемори Хибрид, двостран 90/200 3_thumb
14400 ден
9900 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 10 дена

Душек Cool Gel Мемори Боди Баланс двостран
Висина 25 см (+/- 1 см)
Двостран душек - Пружински пакет Бонел со Cool Gel мемориска пена .
Јадро
- Пакет пружини Бонел 2,1 мм. , филц 600 g / sq.m., полиуретанска пена Body Care
- вграден дополнителен душек: Полиуретанска пена Body Care
Прошивка:
- ткаенина за истегнување 100% полиестер, памучна волна 80гр / кв.м, полиуретанска пена Cool Gel Memory
Вакуум ролна
Интелигентен душек кој комбинира иновативни технологии и квалитетни материјали за да постигне оптимално одржување и удобно опкружување за спиење во секоја сезона.  За здрав сон и поголема удобност, специјално избраниот пакет материјали ви дава неспоредливо задоволство од спиењето.                          
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред. При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го душекот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1 (90/200)
Пакет 1: 90/200/26 см, тежина 21 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Cool Gel Мемори Хибрид 100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не