Душек Gala Memory, двостран 140/200, Gala Memory, 140/200 | Мебел Виденов
Gala Memory

140/200, двостран , 140/200

Душек Gala Memory, двостран 140/200 1
Душек Gala Memory, двостран 140/200 2
Душек Gala Memory, двостран 140/200 3
Душек Gala Memory, двостран 140/200 1_thumb
Душек Gala Memory, двостран 140/200 2_thumb
Душек Gala Memory, двостран 140/200 3_thumb
30800 ден
Попуст: -35%
20000 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Дебелина на душекот 21 см (+/- 2 см)
Состав на душекот:
- Специјален текстил Јојоба
- Мемори пена во прошивањето
- Мека пена
- Spunbond
- Еластична пена
- Multi Pocket System
- Табла од еластична пена
- Обемна волна
- 3D мрежа
Моделот Gala Memory е удобен двостран душек со јадро изработено од високотехнолошки пакет Multi Pocket System. Индивидуалните пружини во џебното пакување се индивидуално спакувани во текстилни џебови и се независни едни од други. Секоја пружина реагира одделно на притисокот на човечкото тело, и во целост сите пружини совршено ги апсорбираат кривините на телото, одржувајќи ја во правилна положба и без напнатост. Џебниот систем има докажано најдолг век на траење и обезбедува совршени перформанси на душекот со години. Движењето на изворите во јадрото на душекот обезбедува добра циркулација на воздухот и ја контролира влагата. Од двете страни на џебното јадро има слоеви на еластична пена што не се деформира. Дополнителна мекост ја носи специјалниот текстил од јојоба, зашиен со мемори пена. Мемори пената е моделирана според температурата на телото и ја распределува тежината рамномерно на површината на душекот. 3D лентата на таблата на душекот е еластична мрежа од полиестерски влакна со тродимензионална дишечка структура, со што се зголемува вентилацијата на душекот.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Број на пакувања: 1 (140/200)
Пакет 1: 140/200/21 см, тежина 16 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Gala Memory 100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени