Душек Lado Design, спринг Класик, двостран 180/200, Lado Design, спринг Класик, 180/200 | Мебел Виденов
Lado Design, спринг Класик

180/200, Двостран душек , 180/200

Душек Lado Design, спринг Класик, двостран 180/200 1
Душек Lado Design, спринг Класик, двостран 180/200 1_thumb
14900 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Висина 22 см (+/- 1 см)
Структура:
- јадро – систем од пружини Bonel. Двојноконусни термично обработени пружини 125 парчиња / кв.м.
- термо капак 2х500 г / кв.м.
- Vitafoam полиуретанска пена, дебелина 4 см.
Обвивка:
- висококвалитетна ткаенина, трислојно ватирано трико со еластична вата и спунбонд.
Душек Lado Design, спринг Класик е производ со висок квалитет кој ќе ви овозможи здрав и удобен сон. Неговата суштина е еластичноста на јадрото на дво-конусните челични пружини, кои создаваат одлична поддршка на телото и обезбедуваат долг животен век на душекот.
Еластичниот слој на Vitafoam - високо еластичен материјал со специфична густина и структура што „дише“, создава чувствителна површина која реагира прилагодливо на анатомијата на телото. Дополнителниот слој од двојно термички капак го изолира, го прави јадрото потивко и ја надополнува удобноста на моделот.
Обвивката на душекот е зашиен од луксузна ткаенина - ткаенина со пријатно мека површина и висока отпорност на абење. Сите користени материјали обезбедуваат природна вентилација на душекот и создаваат добра хигиенска употреба, спречувајќи развој на микроорганизми.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. Поставете го душекот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1 (82/190)
Пакет 1: 82/190/21 см, тежина 17 кг.
Број на пакети: 1 (90/200)
Пакет 1: 90/200/24 ​​см, тежина 20 кг.
Број на пакувања: 1 (120/190)
Пакет 1: 120/190/21 см, тежина 24,2 кг.
Број на пакувања: 1 (120/200)
Пакет 1: 120/200/24 ​​см, тежина 25 кг.
Број на пакувања: 1 (144/190)
Пакет 1: 144/190/21 см, тежина 26 кг.
Број на пакувања: 1 (140/200)
Пакет 1: 140/200/24 ​​см, тежина 24,5 кг.
Број на пакети: 1 (160/200)
Пакет 1: 160/200/21 см, тежина 30 кг.
Број на пакувања: 1 (164/190)
Пакет 1: 164/190/21 см, тежина 29 кг.
Број на пакувања: 1 (180/200)
Пакет 1: 180/200/21 см, тежина 35 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Lado Design, спринг Класик 100.00 ден. 1200.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не