Душек Orto Relax, двостран 140/200, Orto Relax, 140/200 | Мебел Виденов
Orto Relax

Душек, двостран 140/200 , 140/200

Душек Orto Relax, двостран 140/200 1
Душек Orto Relax, двостран 140/200 2
Душек Orto Relax, двостран 140/200 3
Душек Orto Relax, двостран 140/200 1_thumb
Душек Orto Relax, двостран 140/200 2_thumb
Душек Orto Relax, двостран 140/200 3_thumb
24400 ден
21900 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 10 дена

Душек Orto Relax, двостран
Карактеристики:
- висина 20 см (+/- 1 см)
- јадро од еластична пена висока 16 см
- 2 см мемори во текстилот
- 2 см еластична пена во текстилот
- антиалергична обработка во текстилот
Цврстина: средно тврд
Orto Relax е двостран душек и може да се сврти и ротира, што придонесува за подолг период на употреба. Едната страна од душекот има мемориска пена од 2 см за поголема удобност и мекост, а другата е без мемориска пена и нуди поцврста поддршка за спиење. Јадрото на душекот е изработено од 100% високо еластична пена со ортопедски карактеристики. Телото добива стабилна потпора во главните точки на контакт со душекот - рамената, карлицата и нозете, што обезбедува правилна положба на спиење.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Душеците на iSleep се спакувани во вакум ролна, што ги одржува совршено чисти додека не се отворат. Душекот задолжително отворете го и одвиткајте го пред крајниот рок наведен во пакувањето. Душекот Orto Relax ја има посакуваната форма и големина 24 часа по одвиткнувањето.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1 (140/200)
Пакет 1: 140/30/30 см, тежина 19 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Orto Relax 100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не