Душек Silver Comfort двостран 90/200, Silver Comfort, 90/200 | Мебел Виденов
Silver Comfort

90/200, Двостран душек , 90/200

Душек Silver Comfort двостран 90/200 1
Душек Silver Comfort двостран 90/200 2
Душек Silver Comfort двостран 90/200 3
Душек Silver Comfort двостран 90/200 1_thumb
Душек Silver Comfort двостран 90/200 2_thumb
Душек Silver Comfort двостран 90/200 3_thumb
11500 ден
7600 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 10 дена

Дебелина на душекот 20 см +/- 2 см
Материјали:
- специјална антибактериска ткаенина со сребрени навои
- анатомско јадро од Нова Флекс
Текстилни карактеристики:
- природен антиалергичен
- обезбедува хигиенска околина за спиење
- долготрајно антибактериско дејство
- спречува појава на непријатни мириси
- природен антистатик
- отстранлива обвивка со можност  за перење
Душекот сребрен комфор е анатомски душек чие јадро на високо еластична пена Нова Флекс обезбедува балансирана цврстина и исклучителна удобност на телото за време на спиењето. Профилираното јадро создава најдобра можна поддршка за телото во секое време и по целата површина на душекот. Нова Флекс е високо еластична пена направена од оригинална технологија за профилирање, која обезбедува природна циркулација на воздухот. Ова гарантира одлична хигиена и удобно, здраво спиење. Внатрешното профилирање, исто така, дава соодветна цврстина на различните области на душекот, одржувајќи го 'рбетот во правилна позиција за време на спиењето.
Душекот Silver Comfort е целосно облечен со обвивка направена од луксузна антибактериска ткаенина која содржи сребрени навои. Тоа е природен антиалерген, гарантира долготрајно антибактериско дејство и спречува појава на мириси.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред. При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1 (90/200)
Пакет 1: 90/40/40 см, тежина 12 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Silver Comfort 100.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не