Душек Silver Favoritе, двостран 120/200, Silver Favoritе, 120/200 | Мебел Виденов
Silver Favoritе

120/200, двостран , 120/200

Душек Silver Favoritе, двостран 120/200 1
Душек Silver Favoritе, двостран 120/200 2
Душек Silver Favoritе, двостран 120/200 3
Душек Silver Favoritе, двостран 120/200 1_thumb
Душек Silver Favoritе, двостран 120/200 2_thumb
Душек Silver Favoritе, двостран 120/200 3_thumb
20100 ден
12800 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 10 дена

Дебелина на душекот 19 см.
Материјали:
- специјална антибактериска ткаенина со сребрени навои
- јадро на мулти-покет пружини
- двостраен слој на еластична полиуретанска пена
- прошивање со мемори пена
Текстилни карактеристики:
- природен антиалергичен
- обезбедува хигиенска околина за спиење
- долготрајно антибактериско дејство
- спречува појава на непријатни мириси
- природен антистатик
Заборавете на непријатноста и непроспиените ноќи. Запознајте се со најдобрата ортопедска технологија за спиење, за да го направите вистинскиот избор. Јадрото на душекот Silver Favoritе е Multi Poket Spring System, со двојно повеќе точки за поддршка од покет пружините - 406 парчиња / м2.
Уникатната основа нуди најдобра можна поддршка за телото во секое време, целата површина на душекот дава неспоредливо чувство на удобност. Покрај совршената ортопедија, душеците од колекцијата обезбедуваат и одлична анатомија - индивидуално чувство на удобност за секого. Дополнителните слоеви на полиуретан, како и прошивката збогатена со мемори пена, создаваат еластичен површински слој кој се прилагодува на формата на телото.
Дополнителните слоеви на пена и уникатниот ортопедски покет систем, гарантираат правилна положба на 'рбетот за време на спиењето и релаксација на телото без ограничување на неговите движења. Душекот Silver Favoritе е целосно облечен и изработен од луксузна антибактериска ткаенина која содржи сребрени навои. Тој е природно антиалергичен, кој гарантира долготрајно антибактериско дејство и спречува појава на непријатни мириси.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на душекот. Поставете го душекот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1 (120/200)
Пакет 1: 120/40/40 см, тежина 21,6 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Silver Favoritе 100.00 ден. 400.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не