Душек Сончо, двостран 60/120, Сончо, 60/120 | Мебел Виденов
Сончо

Душек, двостран 60/120 , 60/120

Душек Сончо, двостран 60/120 1
Душек Сончо, двостран 60/120 2
Душек Сончо, двостран 60/120 3
Душек Сончо, двостран 60/120 1_thumb
Душек Сончо, двостран 60/120 2_thumb
Душек Сончо, двостран 60/120 3_thumb
4100 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Двостран душек Сончо
имензии: 60/120/9 см.
Состав на душек:
- Ватиран детски тапацир
- Еластична пена
Детскиот двостран душек Сончо е изработен од еластична пена, чија структура за дишење овозможува слободна циркулација на воздухот и проветрување на душекот. Има добри ортопедски карактеристики кои обезбедуваат соодветна поддршка за 'рбетот на детето и обезбедуваат целосна релаксација на телото. Душекот „Сончо“ доаѓа со отстранлива навлака, а патентот е лесен за одржување.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини/декори со оние на екранот на вашиот уред. При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1 (60/120)
Пакет 1: 60/120/9 см, тежина 2 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Сончо 100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не