Душек Сончо, двостран 70/140, Сончо | Мебел Виденов
Сончо

Душек, двостран 70/140

Душек Сончо, двостран 70/140 1
Душек Сончо, двостран 70/140 2
Душек Сончо, двостран 70/140 3
Душек Сончо, двостран 70/140 1_thumb
Душек Сончо, двостран 70/140 2_thumb
Душек Сончо, двостран 70/140 3_thumb
5600 ден
Попуст: -33%
3700 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Избор

Бесплатна достава: 10 дена

Двостран душек Сончо
Димензии: 70/140/9 см.
Состав на душек:
- Ватиран детски тапацир
- Еластична пена
Детскиот двостран душек Сончо е изработен од еластична пена, чија структура за дишење овозможува слободна циркулација на воздухот и проветрување на душекот. Има добри ортопедски карактеристики кои обезбедуваат соодветна поддршка за 'рбетот на детето и обезбедуваат целосна релаксација на телото. Душекот „Сончо“ доаѓа со отстранлива навлака, а патентот е лесен за одржување.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини/декори со оние на екранот на вашиот уред. При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1 (60/120)
Пакет 1: 60/120/9 см, тежина 2 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Сончо 100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени