Двоен плакар Диема, Диема, даб сонома + антрацит сјај | Мебел Виденов
Диема

Двоен плакар , даб сонома + антрацит сјај

Двоен плакар Диема 1
Двоен плакар Диема 2
Двоен плакар Диема 3
Двоен плакар Диема 4
Двоен плакар Диема 1_thumb
Двоен плакар Диема 2_thumb
Двоен плакар Диема 3_thumb
Двоен плакар Диема 4_thumb
8300 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Двоен плакар Диема
Димензии:
- L100 B44.5 H200.5 цм.
Основа и врата:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 цм од кој било радиатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 5
Пакет 1: 107/53 / 5,5 цм, тежина - 9,3 кг.
Пакет 2: 210/54/4 цм, тежина - 18,2 кг.
Пакет 3: 107/53/7 цм, тежина - 16,9 кг.
Пакет 4: 195/50 / 4,5 цм, тежина - 28,1 кг.
Пакет 5: 20/15/10 цм, тежина - 0,9 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Диема 1000.00 ден. 400.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не