Софа Бали, на спуштање, Бали, сина | Мебел Виденов
Бали

Двосед на спуштање , сина

Софа Бали, на спуштање 1
Софа Бали, на спуштање 2
Софа Бали, на спуштање 3
Софа Бали, на спуштање 4
Софа Бали, на спуштање 5
Софа Бали, на спуштање 6
Софа Бали, на спуштање 7
Софа Бали, на спуштање 8
Софа Бали, на спуштање 1_thumb
Софа Бали, на спуштање 2_thumb
Софа Бали, на спуштање 3_thumb
Софа Бали, на спуштање 4_thumb
Софа Бали, на спуштање 5_thumb
Софа Бали, на спуштање 6_thumb
Софа Бали, на спуштање 7_thumb
Софа Бали, на спуштање 8_thumb
33600 ден
22000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

сина

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L208 B91 H65-78 см.
- област за спиење: 110/190 см.
Лицев материјал:
- полиестер текстил
Тапацир / пополнување:
- основа: пружини цик-цак, тапацирски појаси
- седишта / потпирачи за грб: полиуретанска пена
Градба:
- цврсто дрво
- иверица, ПДВ
Предности:
* функција кревет: клик-клак
* сандак
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 191/91/78 см, тежина 51 кг.
Пакет 2: 93/51/15 см, тежина 18 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Бали 700.00 ден. 1100.00 ден. 300.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не