Двосед Бали, Бали, беж | Мебел Виденов
Бали

Двосед на спуштање , беж

Двосед Бали 1
Двосед Бали 2
Двосед Бали 3
Двосед Бали 4
Двосед Бали 5
Двосед Бали 6
Двосед Бали 7
Двосед Бали 8
Двосед Бали 1_thumb
Двосед Бали 2_thumb
Двосед Бали 3_thumb
Двосед Бали 4_thumb
Двосед Бали 5_thumb
Двосед Бали 6_thumb
Двосед Бали 7_thumb
Двосед Бали 8_thumb
25800 ден
17600 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

беж

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L208 B91 H65-78 см.
- област за спиење: 110/190 см.
Лицев материјал:
- полиестер текстил
Тапацир / пополнување:
- основа: пружини цик-цак, тапацирски појаси
- седишта / потпирачи за грб: полиуретанска пена
Градба:
- цврсто дрво
- иверица, ПДВ
Предности:
* функција кревет: клик-клак
* сандак
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 191/91/78 см, тежина 51 кг.
Пакет 2: 93/51/15 см, тежина 18 кг.
Слични производи
Последно видени