Двосед Империјал, Империјал, венге | Мебел Виденов
Империјал

Софа , венге

Двосед Империјал 1
Двосед Империјал 2
Двосед Империјал 3
Двосед Империјал 4
Двосед Империјал 5
Двосед Империјал 6
Двосед Империјал 7
Двосед Империјал 1_thumb
Двосед Империјал 2_thumb
Двосед Империјал 3_thumb
Двосед Империјал 4_thumb
Двосед Империјал 5_thumb
Двосед Империјал 6_thumb
Двосед Империјал 7_thumb
15700 ден
11500 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

- димензии: - L145 B80 H92 см.
- лицев материјал: еко кожа, темно кафеава боја
- тапацирска основа: пружински Бонел пакет
- тапацир: сунѓер, полиестерска обвивка
* Декоративни детали налепници МДФ, венге боја
Во создавањето на двоседот Империјал се вложува професионален став и трудољубивост кон секој главен детал. Резултатот е модел што ги исполнува современите стандарди и барањата за квалитет. Пружински Бонел пакет е основата на удобниот тапацир, кој ви гарантира неспоредлива удобност за седење. Еластичниот дел од него е направен од сунѓер и памучна волна, материјали со соодветна мекост и густина. Луксузниот и стилски изглед на двоседот се должи на квалитетна еко кожа со која моделот е тапациран. Има висока стабилност и структура која овозможува лесно одржување.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 110/90/97 см, тежина 28 кг.
Пакет 2: 90/20/97 см, тежина 12 кг.
Пакет 3: 90/20/97 см, тежина 12 кг.
Слични производи
Последно видени