Софа Принцес II + клик-клак механизам, Принцес II, црна + бела кожа | Мебел Виденов
Принцес II

Софа + клик-клак механизам , црна + бела кожа

Софа Принцес II + клик-клак механизам 1
Софа Принцес II + клик-клак механизам 2
Софа Принцес II + клик-клак механизам 3
Софа Принцес II + клик-клак механизам 4
Софа Принцес II + клик-клак механизам 5
Софа Принцес II + клик-клак механизам 6
Софа Принцес II + клик-клак механизам 1_thumb
Софа Принцес II + клик-клак механизам 2_thumb
Софа Принцес II + клик-клак механизам 3_thumb
Софа Принцес II + клик-клак механизам 4_thumb
Софа Принцес II + клик-клак механизам 5_thumb
Софа Принцес II + клик-клак механизам 6_thumb
26800 ден
19700 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

- димензии: - L240 B95 H40 / 85 см.
- димензии на просторот за спиење: 123/180 см.
- пластични ногарки
- механизам за кревет - тип клик-клак
- сандаче со механизам за кревање
- 2 парчиња. перници со отстранливи навлаки
Изработен од:
- седишта и грб: неткаена ткаенина - Сохо
- основа - еко кожа
- хардвер (хартиени клипови, завртки, шарки), фиберборд, иверица (прв квалитет)
ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Софата е најподложна од оштетувања при транспорт и испорака по скали. Се повикуваат сите клиенти внимателно да превезуваат и испорачуваат.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 247/82/81 см, тежина 63 кг.
Слични производи
Последно видени