Двостран душек Burgos Max 160/200, Burgos Max, 160/200 | Мебел Виденов
Burgos Max

160/200, Двостран , 160/200

Двостран душек Burgos Max 160/200 1
Двостран душек Burgos Max 160/200 2
Двостран душек Burgos Max 160/200 1_thumb
Двостран душек Burgos Max 160/200 2_thumb
13400 ден
11400 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Дебелина на душекот:
- 17 см
Душекот Burgoss Max има оптимална комбинација на 7-зона профилирана пена со основата за пена Т25. Комбинацијата на двете пени обезбедува голема поддршка за организмот за време на спиењето. Отпорноста на пената е поголема отколку кај традиционалната полиуретанска пена со иста густина. Покрај тоа, се враќа во првобитната форма двапати побрзо.
* Задолжително отворете и распакувајте го душекот во рок од 5 дена од доставувањето. Душекот ја зема посакуваната форма и големина од 48 до 72 часа по одвикнувањето.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред. При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го душекот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 168/42/42 см., тежина 14.8 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Burgos Max 100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени