Фотелја Арон, Арон, светло сина | Мебел Виденов
Арон

Фотелја , светло сина

Фотелја Арон 1
Фотелја Арон 2
Фотелја Арон 3
Фотелја Арон 4
Фотелја Арон 5
Фотелја Арон 6
Фотелја Арон 7
Фотелја Арон 8
Фотелја Арон 1_thumb
Фотелја Арон 2_thumb
Фотелја Арон 3_thumb
Фотелја Арон 4_thumb
Фотелја Арон 5_thumb
Фотелја Арон 6_thumb
Фотелја Арон 7_thumb
Фотелја Арон 8_thumb
12500 ден
7500 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L71 B78 H82,5 см.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети, заради веројатност за сечење на мебелот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 75,8 / 65,8 / 66 см, тежина 7 кг.
Пакет 2: 74,8 / 64,8 / 22 см, тежина 7 кг.
Пакет 3: 62,8 / 33,8 / 191 см, тежина 2 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Арон 100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не