Фотелја Макао, Макао, кафeaва | Мебел Виденов
Макао

Фотелја , кафeaва

Фотелја Макао 1
Фотелја Макао 2
Фотелја Макао 3
Фотелја Макао 4
Фотелја Макао 5
Фотелја Макао 1_thumb
Фотелја Макао 2_thumb
Фотелја Макао 3_thumb
Фотелја Макао 4_thumb
Фотелја Макао 5_thumb
10100 ден
8000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

кафeaва

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L75 B72 H64 см.
Mатеријал на основата:
- иверица
- цврсто дрво
Тапацир:
- текстил
Основа на седиште:
- Цик-цак пружини
Пополнување:
-Полиуретан
-Полиестерска вата
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 77/73/55 см, тежина 20 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Макао 200.00 ден. 300.00 ден. 200.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени