Канцелариски стол Диман II, Диман II, сив | Мебел Виденов
Диман II

Канцелариски стол , сив

Канцелариски стол Диман II 1
Канцелариски стол Диман II 2
Канцелариски стол Диман II 3
Канцелариски стол Диман II 4
Канцелариски стол Диман II 1_thumb
Канцелариски стол Диман II 2_thumb
Канцелариски стол Диман II 3_thumb
Канцелариски стол Диман II 4_thumb
2500 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

сив

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L44 B40 H78 / 88 см.
- висина на седење: 40-53 см.
Тапацир на седишта / потпирач
- лицев материјал: полиестерски текстил
- полнење: полиуретанска пена
Градба
- ППС
- основа со вграден амортизер
Столот Диман обезбедува оптимална удобност и подвижност при работа на биро за деца и адолесценти. Столот е тапациран со високо отпорен на текстил на абразија. Висината на седиштето може да се прилагоди со помош на пневматски механизам - амортизер на гас, кој овозможува брзо и лесно прилагодување на удобната положба за седење.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 53/18/50 см, тежина 7.300 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Диман II 500.00 ден. 100.00 ден. 0.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не