Канцелариски стол Галео, Галео, црн | Мебел Виденов
Галео

Канцелариски стол , црн

Канцелариски стол Галео 1
Канцелариски стол Галео 2
Канцелариски стол Галео 1_thumb
Канцелариски стол Галео 2_thumb
4400 ден
3400 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 30 дена

Димензии:
- L62 B49 H100 / 110 см.
Канцелариските столови се  најразлични: посетителски, директорски, за  работа. Без разлика на која опција да обрнеме внимание, ќе откриеме дека при изборот секогаш бараме стилски дизајн. И тоа е многу едноставно - иако ги избираме последни, канцелариските столови додаваат луксуз на работното место. Има амортизер на гас, кревајќи се најмалку 10 сантиметри, пластика, метал и кожа. Со оглед на фактот дека ние поминуваме неколку часа на ден на нив, сега е добро да ги разгледаме овие карактеристики како неопходност, а не како додатоци. Сите изгледаат одлично во оваа понуда - канцелариски стол Галео од Мебел Виденов.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 67/26/60 см, тежина 13 кг
Слични производи
Последно видени