Канцелариско шкафче Софија, Софија, даб сонома + бел сјај | Мебел Виденов
Софија

Канцелариско шкафче , даб сонома + бел сјај

Канцелариско шкафче Софија 1
Канцелариско шкафче Софија 2
Канцелариско шкафче Софија 1_thumb
Канцелариско шкафче Софија 2_thumb
4000 ден
2700 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
L50 B52 H75 см
Mатеријали:
- иверица ламинирана
Површина врати:
-Сјај
Основа површина:
-шагре
Обрнете внимание!
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени. 
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 81/58/12 см, тежина - 22 кг.
Пакет 2: 20/15/10 см, тежина - 0,5 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Софија 300.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не