Клуб маса Модилјани, Модилјани, свила + даб евок | Мебел Виденов
Модилјани

Клуб маса , свила + даб евок

Клуб маса Модилјани 1
Клуб маса Модилјани 2
Клуб маса Модилјани 3
Клуб маса Модилјани 4
Клуб маса Модилјани 5
Клуб маса Модилјани 1_thumb
Клуб маса Модилјани 2_thumb
Клуб маса Модилјани 3_thumb
Клуб маса Модилјани 4_thumb
Клуб маса Модилјани 5_thumb
4200 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Клуб маса Модилјани
Димензии:
- L75 B78 H40 см.
Материјал:
- ламинат иверица, свилен декор + даб
Уникатниот стил на Клуб маса Модилјани ќе донесе луксуз на скап мебел во вашиот дом. Масата е направена од ламинирана иверка. Елементите за поврзување и дијаграмот на склопување се вклучени во сетот.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 83/82/6 см, тежина - 16,1 кг.
Пакет 2: 81/45/10 см, тежина - 16,1 кг.
Пакет 3: 36/13/13 см, тежина - 1,2 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Модилјани 1300.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не