Клуб маса Селе, Селе, даб вотан + бел сјај | Мебел Виденов
Селе

Клуб маса , даб вотан + бел сјај

Клуб маса Селе 1
Клуб маса Селе 2
Клуб маса Селе 3
Клуб маса Селе 4
Клуб маса Селе 5
Клуб маса Селе 1_thumb
Клуб маса Селе 2_thumb
Клуб маса Селе 3_thumb
Клуб маса Селе 4_thumb
Клуб маса Селе 5_thumb
4500 ден
3600 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L120 B60 H45 см.
Основа:
- ламинирана иверка
- бел сјај
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Поради природата на материјалите - цврсто дрво и фурнир, ВОЗМОЖНИ СЕ РАЗЛИКИ ВО ИЛУСТРАТИРАНА БОЈА НА ПРОИЗВОДОТ и тоналитетот на одделни производи.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 130/61/5 см, тежина 23 кг.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Селе 500.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени