Клуб маса Сима, Сима, Даб сонома + бел сјај | Мебел Виденов
Сима

Клуб маса , Даб сонома + бел сјај

Клуб маса Сима 1
Клуб маса Сима 2
Клуб маса Сима 3
Клуб маса Сима 4
Клуб маса Сима 1_thumb
Клуб маса Сима 2_thumb
Клуб маса Сима 3_thumb
Клуб маса Сима 4_thumb
5200 ден
3600 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L120 Б60 H45 см.
Материјали:
- ламинат иверица
Масата додава комплетност и ја надополнува функционалноста на мебелот во дневна соба. Таа е составен дел од секојдневниот живот на секое модерно домаќинство. Масата Сима е стилски и практичен мебел со едноставен и елегантен изглед. Изработена е целосно од висококвалитетна ламинирана иверка.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
 За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 112/66 / 6,5 см, тежина 21,6 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Сима 1100.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не