Kомода Аjс + LED осветлување, Ајс, бeл cjaj + дaб сонома | Мебел Виденов
Ајс

Kомода , бeл cjaj + дaб сонома

Kомода Аjс + LED осветлување 1
Kомода Аjс + LED осветлување 2
Kомода Аjс + LED осветлување 3
Kомода Аjс + LED осветлување 1_thumb
Kомода Аjс + LED осветлување 2_thumb
Kомода Аjс + LED осветлување 3_thumb
19100 ден
11300 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Другите производи од серијата Ајс можете да ги видите тука:
Димензии:
- L118 B42 H148 см.
Основа:
- ламинирана иверица
Врати/предници:
- МДФ
- стакло
 
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
 
 
Слични производи
Последно видени