Комода Али, Али, дaб сонома | Мебел Виденов
Али

Комода , дaб сонома

Комода Али 1
Комода Али 2
Комода Али 1_thumb
Комода Али 2_thumb
4600 ден
Попуст: -39%
2800 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комода со три фиоки.
- димензии: L80 B44/38 H70 см.
Материјал:
- ламинирана иверица, раб 0.8 мм , ПВЦ рачки, шини за фиоки
Убава и елегантна градите на фиокитекомодата Али е еден од моделите што може да освежи секој ентериер. Површините се мазни, што е практичност и го олеснува одржувањето и периодичното менување на декорацијата. Комодата има заоблен врв во согласност со барањата за создавање на безбедно опкружување. Сите елементи за поврзување и шемата на склопување се вклучени во сетот.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени. Мебелот може да се организира по различен редослед од оној прикажан на илустрацијата.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 76/45/6 см., тежина 7,6 кг.
Пакет 2: 88/49/10 см., тежина 16,8 кг.
Пакет 3: 30/20/10 см., тежина 1,3 кг.
Слични производи
Последно видени