Комода Алва + LED осветлување, Алва, даб + бела | Мебел Виденов
Алва

Комода + LED осветлување , даб + бела

Комода Алва + LED осветлување 1
Комода Алва + LED осветлување 2
Комода Алва + LED осветлување 1_thumb
Комода Алва + LED осветлување 2_thumb
15100 ден
Попуст: -27%
10900 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L155 B44 H83 cм.
Основа:
- ламинирана иверка
Обрнете внимание!
Ве молиме, користете ги приложените метални плочи за да ја фиксирате комодата за ѕидот.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Слични производи
Последно видени