Kомода Арт, Арт, сив | Мебел Виденов
Арт

Kомода , сив

Kомода Арт 1
Kомода Арт 2
Kомода Арт 1_thumb
Kомода Арт 2_thumb
17800 ден
Попуст: -35%
11500 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
L140 B41 H81 cm
Материјал основа:
-ламинирана иверка
Површина врати:
- мат
Механизми:
-шини за фиоки
Површина основа:
- мат
Материјал врати:
- ламинирана иверка
 
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
 
Слични производи
Последно видени