Kомода Артон, Артон, бeл cjaj | Мебел Виденов
Артон

Kомода , бeл cjaj

Kомода Артон 1
Kомода Артон 1_thumb
14800 ден
11400 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Изработена во Европа по специјално барање за Мебел Виденов.
Димензии:
- L150 B45 H87 см
Основа:
- ламинирана иверка
Врати:
-МДФ, провидно калено стакло
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
 
 
Слични производи
Последно видени