Комода Астон, Астон, венге | Мебел Виденов
Астон

Комода , венге

Комода Астон 1
Комода Астон 2
Комода Астон 1_thumb
Комода Астон 2_thumb
5400 ден
Попуст: -39%
3200 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Шкаф со фиоки и врати.
Димензии: L90 B43 H76 см.
- 2 фиоки и 2 врати
- користени материјали: иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 97/50/8 см, тежина 15,8 кг.
Пакет 2: 77/49/8 см, тежина 12,5 кг.
Пакет 3: 30/20/10 см, тежина 11,5 кг.
Слични производи
Последно видени