Комода Бианка, Бианка, Бeл + каменен дaб | Мебел Виденов
Бианка

Комода , Бeл + каменен дaб

Комода Бианка 1
Комода Бианка 2
Комода Бианка 3
Комода Бианка 1_thumb
Комода Бианка 2_thumb
Комода Бианка 3_thumb
14300 ден
10800 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L148 B37 H92 см.
Материјали:
- иверица, МДФ
Боја: бела + камен даб
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
 
Слични производи
Последно видени