Комода Деос, Деос, бела текстура + лајм | Мебел Виденов
Деос

Комода , бела текстура + лајм

Комода Деос 1
Комода Деос 2
Комода Деос 1_thumb
Комода Деос 2_thumb
8100 ден
6100 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L100 B42 H100 см.
Основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 104/43/12 см, тежина 30,9 кг.
Пакет 2: 104 / 41,5 / 8,5 см, тежина 24,1 кг.
Пакет 3: 64,5 / 18,5 / 5 см, тежина 3,4 кг.
Пакет 4: 101 / 7,5 / 2 см, тежина 1 кг.
Слични производи
Последно видени