Kомода Елидор 138, Елидор, патиниран пeсoчен дaб + matera | Мебел Виденов
Елидор

Kомода 138 , патиниран пeсoчен дaб + matera

Kомода Елидор 138 1
Kомода Елидор 138 2
Kомода Елидор 138 1_thumb
Kомода Елидор 138 2_thumb
15500 ден
12300 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L137.8 B39.6 H99.2 см.
Основа:
- ламинирана иверица
Врати:
- ламинирана иверица
 
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 146.5/45.5/10.5 см, тежина 35.6 кг.
Пакет 2: 105.5/51/7.5 см, тежина 18.8 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Елидор 1200.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени