Kомода Еван, Еван, даб евок + свила | Мебел Виденов
Еван

Kомода , даб евок + свила

Kомода Еван 1
Kомода Еван 2
Kомода Еван 3
Kомода Еван 4
Kомода Еван 5
Kомода Еван 6
Kомода Еван 7
Kомода Еван 1_thumb
Kомода Еван 2_thumb
Kомода Еван 3_thumb
Kомода Еван 4_thumb
Kомода Еван 5_thumb
Kомода Еван 6_thumb
Kомода Еван 7_thumb
9200 ден
6200 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L80 B43 H94 см.
Материјали:
- ламинирана иверица
- боја: даб евок + свила
Оригиналниот дизајн на комодата Еванги крши стандардите во мебелот. Современата визија на моделот му доделува соодветно место во внатрешноста и на дневната соба и во спалната соба или ходникот. Моделот е направен од висококвалитетна ламинирана иверка.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 86/42/11 см, тежина 21,55 кг.
Пакет 2: 97/46/5 см, тежина 19 кг.
Пакет 3: 40/15/15 см, тежина 2,5 кг.
 
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Еван 1500.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени