Комода Гранада, Гранада, црн сјај + жолта | Мебел Виденов
Гранада

Комода , црн сјај + жолта

Комода Гранада 1
Комода Гранада 2
Комода Гранада 3
Комода Гранада 4
Комода Гранада 1_thumb
Комода Гранада 2_thumb
Комода Гранада 3_thumb
Комода Гранада 4_thumb
6300 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комодата Гранада е практична и удобна.
- димензии: L80 B43 H93 cм.
- користени материјали: иверка, црн сјај; декорација + жолта боја.
Оригиналниот дизајн на комодата Гранада ги крши стандардите во мебелот. Современата визија на моделот му доделува соодветно место во внатрешноста и на дневната соба и на спалната соба или ходникот. Овој модел е изработен од иверка со висок квалитет.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на ОСТРИ предмети, заради веројатност за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Одржување: Избришете ги површините со малку влажна крпа.
Опрема: Број на пакувања: 3
Пакет 1: 110/50/10 см, тежина - 21,5 кг.
Пакет 2: 100/50/10 см, тежина - 21,5 кг.
Пакет 3: 40/15/15 см, тежина - 2 кг.

 

 

Не се използват продукти и материали за почистване, съдържащи абразивни частици.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Гранада 1500.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не