Комода Итан, Итaн, антрацит мат + бетон + петрол | Мебел Виденов
Итaн

Комода , антрацит мат + бетон + петрол

Комода Итан 1
Комода Итан 2
Комода Итан 3
Комода Итан 1_thumb
Комода Итан 2_thumb
Комода Итан 3_thumb
5600 ден
3700 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L80 B38 H78 см.
Материјали:
- ламинирана иверица
- грб HDF
Декорација:
- антрацит мат + бетон + петрол
Хардвер:
- шини за фиоки
Комодата Итан е модерен и стилски предлог кој совршено се вклопува во било кој дел од домот. Изработена е од висококвалитетна ламинирана иверица. Површината е издржлива и лесна за одржување.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 80/43/5 цм, тежина 7,95 кг.
Пакет 2: 79/48/3 цм, тежина 6,35 кг.
Пакет 3: 87/46/5 цм, тежина 16 кг.
Пакет 4: 36/16/13 цм, тежина 0,8 кг.

 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Итaн 600.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не