Комода Леонардо, Леонардо, дaб сонома + бeл сјај | Мебел Виденов
Леонардо

Комода , дaб сонома + бeл сјај

Комода Леонардо 1
Комода Леонардо 2
Комода Леонардо 3
Комода Леонардо 4
Комода Леонардо 1_thumb
Комода Леонардо 2_thumb
Комода Леонардо 3_thumb
Комода Леонардо 4_thumb
5200 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L99 B40 H102 см.
Материјали:
- ламинирана иверица
- грб HDF
- боја: даб сонома + бел сјај
Хардвер:
- шарки
- рачки од алуминиум
Оригиналниот и модерен дизајн на комода Леонардо одредува соодветно место во ентериорот (во дневната соба, во спалната соба или ходникот).
Изработена е од висококвалитетна ламинирана иверица. Површината е мазна, издржлива и лесна за одржување.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 107/51/7 цм, тежина 13,6 кг.
Пакет 2: 107/50/7 цм, тежина 15,6 кг.
Пакет 3: 105/49/7 цм, тежина 13,9 кг.
Пакет 4: 20/16/10 цм, тежина 1,3 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Леонардо 1600.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не