Kомода Лорнето, Лорнето, даб сонома + бело | Мебел Виденов
Лорнето

Комода , даб сонома + бело

Kомода Лорнето 1
Kомода Лорнето 2
Kомода Лорнето 3
Kомода Лорнето 4
Kомода Лорнето 5
Kомода Лорнето 1_thumb
Kомода Лорнето 2_thumb
Kомода Лорнето 3_thumb
Kомода Лорнето 4_thumb
Kомода Лорнето 5_thumb
6700 ден
Попуст: -34%
4400 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комода со четири фиоки
- димензии: L120 B36 H83 см.
Материјал:
- ламинирана иверица, украс даб сонома + бела
Практичните фиоки се дел од секој модерен дом. Има удобен распоред за чување предмети од различни големини. Неговите димензии овозможуваат лесно движење и уредување на соодветно место во просторијата. Површините на користените делови се мазни, што го олеснува нивното одржување. Сите елементи за поврзување и дијаграмот на склопување се вклучени во сетот.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 84,5 / 35,8 / 11,5 см, тежина 13,8 кг.
Пакет 2: 128 / 42.4 / 8 см, тежина 21 кг.
 
 
Слични производи
Последно видени