Комода Минера 2D, Минера 2D, дaб сан ремо + црно | Мебел Виденов
Минера 2D

Комода , дaб сан ремо + црно

Комода Минера 2D 1
Комода Минера 2D 1_thumb
10800 ден
5000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L101 B40 H85 cм.
Материјал основа:
-ламинирана иверка
Површина врати и основа:
-мат
Материјал врати:
- ламинирана иверка
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 112/40/9 см, тежина 22 кг.
Пакет 2: 94/52/8 см, тежина 19 кг.
 
Слични производи
Последно видени