Комода Мирабел, Мирабел, венге + бело | Мебел Виденов
Мирабел

Комода , венге + бело

Комода Мирабел 1
Комода Мирабел 2
Комода Мирабел 3
Комода Мирабел 4
Комода Мирабел 5
Комода Мирабел 1_thumb
Комода Мирабел 2_thumb
Комода Мирабел 3_thumb
Комода Мирабел 4_thumb
Комода Мирабел 5_thumb
13400 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L280 B42 H200 см.
* Потребна е монтажа на ѕид
Основа - ламинирана иверка, HDF грб
Врати - ламинирана иверица, ПВЦ-рабови 0,5
* индивидуалните модули овозможуваат разместување.
Оркестар: венге + бел
За повеќе ред и удобност дома, користете ја практичната распределба на комодата Мирабел.
Поединечните ормани можете да ги поставите според потребите и местото за кое се обезбедени. Должината на ТВ-плотната овозможува поставување на доволно голем приемник. Мебелот е направен од ламинирана иверица. Сите табли со иверица ги исполнуваат европските стандарди за екологија и безбедност. Ививањето на секој детал е прецизно направено со највисоката класа на лепила и машини. Моделот доаѓа во здрав и лесен пакет со упатства за монтирање кои лесно се следат. Сите потребни елементи за составување на комодата се вклучени во сетот. Прицврстувачите - држачи и завртки за монтирање до и на ѕидот, се купуваат одделно.
Обрнете внимание!
Ве молиме, споредете ги целокупните димензии на ТВ со димензиите на полицата за ТВ.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Производот не може да се прилагоди.
Производот е направен само во форма во која е на фотографијата.
Опрема: Број на пакувања: 6
Пакет 1: 138/29/13 см, тежина 25 кг.
Пакет 2: 104 / 42.5 / 12 см, тежина 25 кг.
Пакет 3: 184/41/6 см, тежина 22,5 кг.
Пакет 4: 184/26 / 5,5 см, тежина 13,2 кг.
Пакет 5: 97,5 / 28 / 5,5 см, тежина 3 кг.
Пакет 6: 46,5 / 33/6 см, тежина 3 кг.

Одржување: Избришете ги површините со малку влажна крпа.
Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Мирабел 3300.00 ден. 600.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не