Kомода Модилиjaни А, Модилjaни А, свила + дaб евок | Мебел Виденов
Модилjaни А

Kомода , свила + дaб евок

Kомода Модилиjaни А 1
Kомода Модилиjaни А 2
Kомода Модилиjaни А 3
Kомода Модилиjaни А 4
Kомода Модилиjaни А 1_thumb
Kомода Модилиjaни А 2_thumb
Kомода Модилиjaни А 3_thumb
Kомода Модилиjaни А 4_thumb
13300 ден
9300 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

- димензии: L180 B46 H87,5 см.
- користени материјали: иверица, декор свила + даб евок
Оригиналниот дизајн на Модилијани комодата со фиоки ги крши стандардите во мебелот. Современата визија на моделот му доделува соодветно место во внатрешноста и на дневната соба и во спалната соба или ходникот. Моделот е изработен од високо квалитетен иверица.
Обрнете внимание!
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 5
Пакет 1: 127/55/5 см, тежина - 21 кг.
Пакет 2: 86/52/7 см, тежина - 22 кг.
Пакет 3: 110/55/8 см, тежина - 26 кг.
Пакет 4: 93/50/6 см, тежина - 13 кг.
Пакет 5: 40/15/15 см, тежина - 2 кг.
Одржување: Избришете ги површините со малку влажна крпа.
Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Модилjaни А 1900.00 ден. 600.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не