Комода Модилјани С, Модилјани С, свила + даб евок | Мебел Виденов
Модилјани С

Комода , свила + даб евок

Комода Модилјани С 1
Комода Модилјани С 2
Комода Модилјани С 3
Комода Модилјани С 4
Комода Модилјани С 1_thumb
Комода Модилјани С 2_thumb
Комода Модилјани С 3_thumb
Комода Модилјани С 4_thumb
9000 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комодата Модилјани C е практичена и удобна.
- димензии: L180 B46 H85 см.
- користени материјали: иверица, украсена свила + даб
Оригиналниот дизајн на комодата Модилјани C ги крши стандардите во мебелот. Современата визија на моделот му доделува соодветно место во внатрешноста и на дневната соба и во спалната соба или ходникот. Комодата Модиглијани С е изработена од високо квалитетен иверица.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Опрема: Број на пакувања: 5
Пакет 1: 188/54/6 см, тежина - 25 кг.
Пакет 2: 85/52/7 см, тежина - 14 кг.
Пакет 3: 89/58/7 см, тежина - 16 кг.
Пакет 4: 93/54/8 см, тежина - 18 кг.
Пакет 5: 41/16/16 см, тежина - 2,5 кг.
Одржување:
Избришете ги површините со малку влажна крпа. Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Модилјани С 2300.00 ден. 500.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не