Комода Офелиja, Офелија, венге + дaб сонома | Мебел Виденов
Офелија

Комода , венге + дaб сонома

Комода Офелиja 1
Комода Офелиja 2
Комода Офелиja 1_thumb
Комода Офелиja 2_thumb
5400 ден
Попуст: -39%
3200 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Комодата Офелија е погодна за големи и мали простории во домот, канцеларијата, вилата.
Комода со четири фиоки.
Димензии: L70 B43 H76 см.
Направено од високо квалитетна иверица.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 77/49/8 см, тежина 12,8 кг.
Пакет 2: 77/49/8 см, тежина 12,5 кг.
Пакет 3: 30/20/10 см, тежина 2 кг.
Слични производи
Последно видени